Persondatapolitik for pbang++ People Search & Selection

Persondatapolitik for pbang++ People Search & Selection
05/04/2018 mindstore

Nedenfor kan du læse om, hvordan vi behandler dine personoplysninger hos pbang++ People Search & Selection.

Den dataansvarlige
Den dataansvarlige er:

pbang++ People Search & Selection
Niels Jernes vej 10
9220 Aalborg Øst
Danmark
E-mail: per@pbang.dk
CVR: 98164855

Indsamlingen af oplysninger på pbang++ People Search & Selection sker inden for rammerne af den gældende lovgivning.

pbang++ People Search & Selections CV-database
Når du opretter og indtaster et CV i vores CV-database, vil CV’et og dine oplysninger blive registreret og opbevaret. I den forbindelse behandler pbang++ People Search & Selection, som dataansvarlig, dine personoplysninger som f.eks. navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, jobhistorik, cookies og IP-adresse mv.

Formålet med registreringen er naturligvis at vi kan kontakte dig, når vi får henvendelser fra virksomheder, der er interesse-ret en ny medarbejder med din profil.

Generelt om personoplysninger
Ifølge Databeskyttelsesforordningen skal pbang++ People Search & Selection modtage dit samtykke til opbevaring og behandling af persondata med henblik på erhvervsmæssig bistand ved ansættelser og rekrutteringer.

Følsomme oplysninger
Du må ikke indtaste eller uploade følsomme personoplysninger, som eksempelvis religion, race, politiske forhold, fagfor-eningsforhold, seksuel orientering eller helbredsoplysninger på pbang++ People Search & Selection. Den slags oplysninger har vi nemlig ikke lov til at registrere og hvis vi bliver bekendt med at de findes, så vil vi fjerne dem.

Hvor gemmes dine oplysninger?
Når pbang++ People Search & Selection er dataansvarlig for dine personoplysninger, gemmes oplysningerne i pbang++ People Search & Selections systemer, samt i vores IT-leverandørs serverpark. Serverne står i et af vores IT-leverandørs datacentre i Danmark.

Når andre virksomheder får videregivet dit CV, er de selvstændigt dataansvarlige for dine personoplysninger, og dine personoplysninger opbevares herefter i overensstemmelse med den enkelte virksomheds persondatapolitik.

Videregivelse af oplysninger
pbang++ People Search & Selection videregiver i visse tilfælde de personoplysninger, som vi behandler om dig. Dine person-oplysninger kan blive videregivet til: (i) virksomheder som benytter vores tjenester – dog med udtrykkeligt samtykke fra din side; eller (ii) leverandører vi samarbejder med for at støtte vores virksomhed (f.eks. leverandører af tjenester, teknisk support, leverancetjenester og finansielle institutioner); eller (iii) i forbindelse med salg, opgaver eller anden overførsel af ind-holdet på hjemmesiden; eller (iv) hvis det er påkrævet ifølge en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

Videregivelsen vil ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, og i forbindelse med brug af vores produkter eller lignende services, som kræver, at vi bruger dine oplysninger.

Dine rettigheder
Du har i forbindelse med afgivelse af dit samtykke visse rettigheder efter Persondataforordningen.

Du har til enhver tid ret til at få adgang til og rette dine personoplysninger.

Når du registrerer dig hos pbang++ People Search & Selection med henblik på erhvervsmæssig bistand ved ansættelser og rekrutteringer gemmes dine oplysninger i 6 måneder, hvorefter de slettes. Ønsker du, at vi skal gennem dine data herudover, skal du blot forny dit samtykke.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, hvorefter alle registrerede oplysninger straks slettes eller på anden måde gøres utilgængelige.

Mere information om dine rettigheder efter Persondataforordningen kan findes på Datatilsynets hjemmeside datatilsynet.dk.

Indsigt i dine oplysninger
Du kan altid se og rette dine oplysninger ved at logge ind og vælge de relevante menupunkter. Hvis du har brug for hjælp kan du kontakte pbang++ People Search & Selection via mark@pbang.dk.

Vi forbeholder os retten til at ændre i dine indtastede oplysninger i tilfælde af vi bliver opmærksomme på at dit CV indeholder ukorrekte eller ulovlige oplysninger. Dette vil dog ikke forekomme normalt og vi vil meddele dig sådanne ændringer.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som pbang++ People Search & Selection behandler om dig, kan du rette henvendelse til os på ovenstående e-mailadresse.

Efter persondataforordningen har du ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode os om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling.

Retten til berigtigelse (rettelse)
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet. Dette kan du gøre ved at logge ind i vores system og selv foretage rettelsen, eller ved at kontakte os for nærmere hjælp.

Sletning af dine oplysninger
Vi behandler dine personoplysninger i vores system så længe vi har et konkret, sagligt formål med dette, og opbevarer også dine personlige data ved udløb af en specifik ansøgningsprocedure, så du automatisk kan komme i betragtning ved fremtidige ledige stillinger.

De dokumenter du har uploadet i vores system til online ansøgninger, så som CV, ansøgning, anbefaling m.v., slettes 6 måneder efter at de er blevet uploadet, medmindre du fornyer dit samtykke til fortsat behandling.

Vi sletter automatisk alle dine oplysninger når du ikke længere aktivt benytter pbang++ People Search & Selections tjene-ster.

Du kan til enhver tid slette dine oplysninger ved at logge ind og vælge den relevante funktion eller ved at henvende dig skriftligt til os. Hvis du ønsker at vi sletter alle de registrerede oplysninger, så skal du slette hele din brugerprofil og ikke kun CV’et. Derefter opbevarer vi kun de personoplysninger, som vi måtte være forpligtet til efter gældende ret.

Ret til begrænsning af behandling
Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart for-mat samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder på Datatilsynets hjemmeside datatilsynet.dk.

Statistik
Der indsamles anonymiserede data om din brug af pbang++ People Search & Selections tjenester. Dette sker udelukkende til statistiske formål og for at forbedre vores service. Disse anonymiserede data kan ikke henføres til dig.

Cookies
Når du besøger vores hjemmeside, kan vi og tredjeparter sætte cookies på dit terminaludstyr. Brug af cookies kan medføre behandling af dine personoplysninger. Læs mere i vores Cookie- og privatlivspolitik.

Analyser
Vi anvender Google Analytic til at forbedre vores services.

Datasikkerhed
Du kan have fuld tillid til, at vi beskytter dine personoplysninger. Vores mål er at tilbyde dig som bruger, en tjeneste, der er sikker og uden risiko. Vi gør vores yderste for at bevare en stringent og høj grad af datasikkerhed.

Vi anvender forskellige metoder, såsom kryptering (SSL), firewalls, software som registrerer illegal indtrængen i systemet samt manuelle sikkerhedsprocedurer, der medvirker til at beskytte dine personlige oplysningers nøjagtighed og sikkerhed samt til at forhindre ikke-autoriseret adgang eller forkert brug af tredjepart.

Ansvarsfraskrivelse
Vi forbeholder os ret til at fjerne dine oplysninger i tilfælde af misbrug eller brug til uvedkommende og/eller kriminelle for-mål.

Kontakt og klagevejledning
Har du spørgsmål eller kommentarer til ovenstående, eller har du klager, er du velkommen til at kontakte os. Skriv til mark@pbang.dk eller kontakt os på telefon 6016 9616 i tidsrummet mandag og torsdag kl. 8.00 til 12.00.
Du har også mulighed for at klage til Datatilsynet, der kan kontaktes via dt@datatilsynet.dk.

Version 1.0 udarbejdet og vedtaget den 25. maj 2018.